Jeugdvakantiewerk Vliedberg Nieuwkuijk is een organisatie die in 1969 werd opgezet vanuit de Parochie. Na jaren zo te hebben gewerkt werd er besloten om er een stichting van te maken. Tot op de dag van vandaag zijn de werkgroepleden van JVW nog steeds bezig om voor de jeugd van groep 1 t/m groep 8 in de laatste week van hun vakantie een knallende week van te maken. Een week waarbij kinderen zich uit kunnen leven tijdens verschillende activiteiten waaronder spellen, wandeltochten, overnachtingen en disco.

Elk jaar kan het programma deels wijzigen met nieuwe activiteiten of terug kerende activiteiten. Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname, kijk dan snel op de pagina “activiteiten” en zie wat de JVW week jouw te bieden heeft.

Om de JVW week te realiseren zijn er vele toegewijde werkgroepleden en ouders/ begeleid(st)ers nodig. Ben jij eventueel geïnteresseerd om deel uit te maken van deze gezellige werkgroep of eventueel bij een activiteit een helpende hand te bieden? Kijk dan snel op de pagina “Vrijwilligers” en meld je aan. Of wil je op een andere manier bij dragen zoals sponsoring? Kijk dan bij “sponsoren”.

Wij hopen elk jaar weer om een fantastische onvergetelijke JVW week neer te zetten voor jong en oud. Waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat, respect toont, fijn samen zijn maar ook plezier en gezelligheid beleefd.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: jvwnieuwkuijkvliedberg@gmail.com