contact gegevens stichting jeugdvakantiewerk Vliedberg Nieuwkuijk

Voorzitter

Dimitri Passchier tel 06-18557894

Govert Flinckstraat 21 Drunen

Penningmeester

Susan Snijders tel 06-28178662

Oranjelaan 27 Vlijmen

Secretariaat

Stefan van Opzeeland tel 06-21409747

Maashoven 13 Nieuwkuijk

praktische info en reglement

 1. Kinderen die niet op de Vliedberg of in Nieuwkuijk op school zitten maar wel graag mee willen doen kunnen een boekje ophalen en inleveren op onderstaande adressen:
 2. Nieuwkuijk: Tijn Nouwens – Maashoven 14
 3. Vliedberg: Mariska Couwenberg: Willem alexanderlaan 10
 4. Heeft u in de JVW-week logees dan mogen ze natuurlijk ook mee doen zolang ze op de basisschool zitten, u kunt ze dan bij de kassa van het onderdeel na-inschrijven.
 5. Als er door onvoorziene omstandigheden wijzigingen zijn in het programma of locatie dan laten we dit zo snel mogelijk aan jullie weten met een melding op onze social netwerken www.jvwvliedbergnieuwkuijk.nl, www.facebook.com/jeugdvakantiewerk, Instagram en via het door jullie opgegeven e-mailadres 3. Bij elk onderdeel is de jvw-leiding aanwezig die beslist over veranderingen in het programma, aantal deelnemers via na-inschrijving, uitsluiten van deelname door bijvoorbeeld wangedrag e.d.
 6. Als je door langdurige ziekte, of bijvoorbeeld een gebroken been, niet deel kan nemen of een onderdeel wordt door bijvoorbeeld extreem slecht weer afgelast dan kun je het inschrijfgeld terug krijgen bij aanvang van het onderdeel.
 7. Voor de deelnemende kinderen en helpers is tijdens de onderdelen een WA-verzekering afgesloten.
 8. Kinderen krijgen tijdens de onderdelen voldoende eten en drinken, ze hoeven dus niks mee te nemen. Denk alleen bij de disco wel aan geld om bonnetjes te kopen.
 9. Als je niet aanwezig kunt zijn bij een onderdeel waar je wel voor opgegeven bent moet je je afmelden zodat we de gemaakte groepen kunnen aanpassen en een ander kind of helper op de vrije plaats kunnen indelen. Dit kan via de opgegeven telefoonnummers die staan bij het desbetreffende onderdeel.
 10. Jvw is niet aansprakelijk voor schade aan eigen meegenomen spullen
 11. Indien u uw kind heeft ingeschreven voor een van onze onderdelen verleent u automatisch toestemming voor het maken van foto’s en of het plaatsen van de foto’s op onze website. Uiteraard gaat jvw discreet om met alle foto materiaal.
 12. Als je vragen hebt kun je die stellen via de mail jvwnieuwkuijkvliedberg@gmail.com of aan een van de bestuursleden.
  jeugdvakantie Werk Vliedberg-Nieuwkuijk